CATALIN HAGIU ESTE, INCEPAND DE ASTAZI, PRESEDINTELE ALES AL ORGANIZATIEI MUNICIPALE PNL BRAILA!

412 membri ai Comitetului de Coordonare Local au decis in sedinta ce avut loc astazi, ca Biroul Politic Local Braila sa fie condus de Catalin Hagiu.
Din BPL mai fac parte: 2 prim-vicepresedinti (Petrica Popa si Sorin Ionita), 1 trezorier (Mariana Vernescu), 8 vicepresedinti si 15 membri.
M-a bucurat faptul ca organizatia municipala s-a dovedit a fi una deschisa si “vie”, colegii vorbind fara menajamente despre problemele PNL: faptul ca nu am avut un mesaj coerent pana acum, am mizat la un moment dat prea mult pe un premier Dacian Ciolos care ne-a tras in jos, nu am reusit sa ne mobilizam, poate chiar nu am fost ancorati la agenda publica.
De asemenea, am recunoscut fatis ca fuziunea nefinalizata si vesnicele interimate nu au dus la o omogenizare a celor doua formatiuni PNL si PDL in marele PNL, nu am avut incredere unii in altii, nu am actionat mereu unitar. A dezamăgit absența din aceaste bătălii a unor colegi pe care contam. Consilieri locali si judeteni nu s-au văzut, nu i-am auzit.
Fiecare dintre noi știm exact ce puteam face mai bine si cât puteam. Cred ca marea provocare a celor care reprezinta noua conducere a PNL la nivel de municipiu este aceea de a fi o voce mult mai puternică și de a găsi mesajele potrivite ca să atragă atenția asupra substanței pozițiilor noastre.
Îi felicit pe toti cei alesi in noua conducere a Organizatiei Municipale si sper ca, alaturi de conducerea judeteana ce va fi validata pe 22 aprilie, vor reusi sa aduca PNL Braila la un scor mult mai bun decat cel obtinut anul trecut atat la alegerile locale cat si la cele parlamentare.

Distribuie pe Facebook