Victor Doagă, candidatul PNL la Primăria Viziru

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, a venit, ieri, în vizită la Brăila pentru a participa la lansarea candidatului pentru Primăria Viziru • este vorba despre fostul primar PSD-ist, Victor Doagă, între timp intrat în tabăra liberalilor • Buşoi a profitat de ocazie pentru a-şi promova propria candidatură la preşedinţia PNL

Preşedinte PNL Bucureşti, europarlamentar şi secretar general interimar al partidului, Cristian Buşoi, s-a aflat, ieri, într-o vizită de lucru la Brăila. Acesta a participat la lansarea candidaturii liberalului Victor Doagă la primăria comunei Viziru. Imediat după, a venit în municipiu pentru a participa la o conferinţă de presă susţinută alături de preşedintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, şi de consilierul judeţean Florin Cîrligea. Interesant de precizat este că Buşoi a profitat de ocazie pentru a-şi promova propria candidatură la preşedinţia PNL la nivel naţional, asta după ce şi-a anunţat recent intenţia de a candida, alături de ceilalţi pretendenţi ai acestui fotoliu: Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

“Am fost astăzi (n.r. – ieri) la Viziru pentru a susţine candidatura domnului Victor Doagă, care este un om binecunoscut, cu foarte multă experienţă administrativă şi care va fi primarul comunei. Trebuie doar să muncească, să îşi mobilizeze echipa şi să le explice cetăţenilor din Viziru care sunt proiectele domniei sale. Am vrut să fim alături de el, să îl încurajăm şi să fiu de faţă atunci când îi este validată candidatura”, a declarat Buşoi.

Sursa citată a mai adăugat că tot cu această ocazie a stat de vorbă cu membrii organizaţiei PNL Brăila în legătură cu dorinţa sa de a candida la şefia partidului şi cu planurile sale de viitor.

“A fost o discuţie foarte benefică pentru mine, pentru că am primit sfaturi foarte bune. Am găsit multă deschidere. Sigur că rămâne ca organizaţia să decidă. În primul rând trebuie să aşteptăm ziua de 16 mai, care este data finală de depunere a moţiunilor şi a candidaturilor. Să vedem câţi rămân în funcţie dintre cei care şi-au anunţat candidatura. După aceea, fiecare organizaţie trebuie să îşi întrunească forurile statutare şi să îşi exprime o poziţie oficială. Până atunci, în mod individual membrii din fiecare organizaţie pot să semeneze pe una dintre moţiuni, în mod evident, în funcţie de opţiunea fiecăruia. Ce va decide apoi fiecare organizaţie în parte, rămâne a se stabili între 16 mai şi data congresului. Eu îmi fac datoria de a veni şi a discuta cu toţi colegii mei din întreaga ţară”, a mai adăugat Buşoi.

Cine este candidatul PNL Brăila la Primăria comunei Viziru

“Victor Doagă este o persoană implicată, cunoaşte actul administrativ, este susţinut de întreaga echipă. Este inginer mecanic. Un om cu experienţă, un om care a adus multe investiţii în mandatele sale în comuna Viziru, care îşi propune, în acest mandat, având susţinerea întregii echipe, să aducă gazul în localitate. Şi-a propus să tragă o conductă de gaz care să fie funcţională, dar şi să asfalteze toate străzile, atât din comuna Viziru cât şi din satul Lanurile. Pentru că acolo sunt două localităţi foarte mari. Viziru, de altfel, este cea mai mare comună ca număr de locuitori din judeţul Brăila, deci un punct important pentru noi”, a afirmat Dănăilă.

Sursa citată a mai adăugat că primarul demisionar al comunei Viziru, Vasile Visalon, nu se va implica în campania electorală, deoarece în urma problemelor de sănătate s-a retras definitiv din viaţa politică.

Reamintim că, pe 5 aprilie şi Ludovic Orban a poposit la Brăila pentru a-şi prezenta candidatura la preşedinţia partidului.

Distribuie pe Facebook