Candidaţii PNL pe Capitală s-au întâlnit cu simpatizanţii în faţa Teatrului Naţional

PNL şi-a prezentat, vineri, candidaţii pe Capitală pentru alegerile parlamentare în cadrul unei întâlniri cu câteva sute de simpatizanţi, desfăşurată pe trotuarul şi peluza din faţa Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale”.

Evenimentul a fost deschis de preşedintele liberalilor bucureşteni, europarlamentarul Cristian Buşoi, care şi-a prezentat o parte dintre colegii care vor candida pentru un loc de deputat sau senator în circumscripţia 42: Leon Dănăilă, Florin Cîţu, Hildegard Brandl, Adriana Săftoiu, Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raeţchi, Cristina Trăilă, Florin Alexe, Sulfina Barbu, Radu Carp, Marius Vintilă, Cristian Rădulescu.

„Lista noastră este totală diferită de cea a PSD, care nu a înţeles ideea de înnoire, care vine cu aceleaşi figuri vechi, cu aceiaşi oameni care au oprit reformele în educaţie, în economie, în domeniul justiţiei. Şi care astăzi încearcă să-i păcălească pe români cu amăgiri şi cu măriri conjuncturale de salarii pe care, apoi, nu le vor mai aplica pentru că nu au de unde să le susţină pe termen lung. (…) Bucureştenii merită să fie reprezentaţi în Parlamentul României de oameni ca domnul Dănăilă, ca domnul Cîţu, ca doamna Brandl, ca doamna Săftoiu, ca toţi ceilalţi colegi care se află astăzi alături de noi. În următoarele 30 de zile să luptăm pentru a-i convinge pe bucureşteni că avem oamenii cei mai potriviţi şi soluţiile cele mai bune să schimbăm în bine această ţară, ca România să meargă înainte. (…) PNL înainte, România înainte”, a declarat Cristian Buşoi.

Academicianul Leon Dănăilă, decanul de vârstă al liberalilor prezenţi la întâlnirea electorală, le-a transmis participanţilor că este onorat de postura în care se regăseşte.

El a spus că aşa cum a iubit şi până acum oamenii, în calitatea de medic neurochirug şi profesor, va face şi în calitate de politician, în scopul de „a ridica România pe trepte mai înalte”.

„Acesta este ţelul meu, eu nu fac promisiuni, deocamdată sunt novice în politică, dar politica mea este neurochirugia, este medicina, este sănătatea. Şi, intrând în politică, cred că pentru oameni o să aduc şi pe această cale o fărâmă în plus de beneficiu.(…) Iubindu-vă foarte mult acum, iubindu-vă şi în viitor o să fac pentru domniile voastre foarte mult ca să putem realiza o Românie la nivel internaţional. Să ridicăm ţara noastră la nivelul celor mai civilizate ţări din lume”, a declarat Leon Dănăilă.

La finalul întâlnirii, candidaţii PNL s-au fotografiat şi au discutat, vreme de aproape jumătate de oră, cu simpatizanţii lor, bucureşteni de toate vârstele.

Distribuie pe Facebook