PNL Bucureşti a lansat o campanie de informare despre ”nerealizarile” administraţiei PSD din Capitală

Cristian Bușoi:

Am lansat, astăzi, alături de colegii mei din PNL București o campanie de informare despre nerealizările administrație PSD din București, condusă de doamna Firea.

PNL trebuie să fie vocea bucureștenilor și să le apere interesele. Este important ca bucureștenii să știe ce nu funcționează cu adevărat în administrația condusă de doamna Firea și ce poate face PNL mai bine.

M-am bucurat să mă întâlnesc, astăzi, cu bucureștenii, să vorbim despre ce cred ei că ar trebui îmbunătățit în Capitală și despre viziunea pe care o are PNL București pentru dezvoltare. Împreună cu echipa mea de la PNL București am identificat cele mai bune soluții pentru: eficientizarea RADET și scăderea facturii la întreținere, pentru decongestionarea traficului și reducerea poluării din București (cea mai poluată capitală europeană) și, nu în ultimul rând, pentru a face ca administrația să fie funcțională, să lucreze în folosul cetățeanului și nu un SRL plin de politruci, cum a reușit să facă doamna primar. Acum, deși nu a mișcat un deget pentru dezvoltare și bunăstare, doamna Firea nu își asumă nimic și continuă, în cel mai cinic mod, cu pomenile și campaniile de PR, care denaturează realitatea, amăgind populația. Iar rezultatele „performanțelor” sale se văd: dezastru în trafic, dezastru în rețeaua de termoficare și pandelizarea administrației Capitalei.

PNL trebuie să atragă de partea sa liderii de opinie pentru ca mesajele PNL să ajungă la cât mai mulți oameni; de la jurnaliști, bloggeri, lideri cu influență în dezbaterea publică, până la prieteni și vecini, cu toții trebuie implicați în dezbaterea publică pentru dezvoltarea Capitalei, alături de PNL București.

#PNL #PNLBucurești

Distribuie pe Facebook