PNL şi-a stabilit, în cadrul Biroului Permanent Naţional, strategia şi priorităţile legislative pentru reînceperea sesiunii parlamentare.

Parlamentarii Partidului Naţional Liberal vor lupta prin toate mijloacele împotriva tuturor ordonanţelor şi ordonanţelor de urgenţă care au fost emise de Guvernul Tudose si care au generat efecte grave asupra mediului de afaceri, pieţei muncii, salariilor, dar şi în stabilitatea preţurilor.

De asemenea, pe lângă activitatea legislativă curentă, Partidul Naţional Liberal va susţine, ca priorităţi legislative, două proiecte de lege esenţiale pentru buna funcţionare a democraţiei şi un proiect de lege esențial pentru îmbunătăţirea relaţiei Stat – cetăţeni:
1. Proiect de lege pentru interzicerea traseismului politic şi la nivel parlamentar.
2. Proiect de lege pentru introducerea votului electronic.
3. Proiect de lege prin care orice persoană fizică sau juridică, care solicită unei instituţii acordarea unui drept în baza legii, să nu mai fie trimisă către alte instituţii pentru a obţine şi furniza diferite informaţii. Instituţia de la care a fost solicitată acordarea dreptului legal, va face toate demersurile necesare către celelalte instituţii ale statului pentru a obţine informaţiile necesare completării dosarului.

Distribuie pe Facebook