Campania ”Responsabilitate pentru sănătate” demarează vineri, în comuna Unirea. Întâlnirea va avea loc la Căminul Cultural din Unirea, cu începere de la ora 16,00.

Antoneta Ioniță: Am militat mereu pentru programe naționale de prevenție, dar, cum multe dintre ele întârzie să fie puse în practică, am decis să demarez această campanie, prin care să ducem informațiile la cei care au nevoie de ele și care să crească gradul de conștientizare. Prevenția în sănătate nu este o joacă și, din păcate, la nivel de politică de stat, nu este abordată cu responsabilitate. De aceea, cred că este responsabilitatea noastră comună, a medicilor și a pacienților, să ne ocupăm de sănătate.

Campania ”Responsabilitate pentru sănătate”, care se va desfășura cu sprijinul Organizației Femeilor Liberale (OFL) Brăila, demarează vineri, în comuna Unirea. Prima temă aleasă este diabetul și posibilitățile de prevenire și de depistare incipientă. Întâlnirea va avea loc la Căminul Cultural din Unirea, cu începere de la ora 16,00. În cadrul campaniei, vor fi abordate subiecte legate de boli precum: diabet, bolile cardio-vasculare, cancerul, precum și importanța prevenției în sănătate.

Distribuie pe Facebook