Adrian Tabarac: Brăila – Galați, rămâne din nou doar la stadiul de intenție, în ciuda declarațiilor și promisiunilor primarului PSD Marian Dragomir

Brăila – Galați, a doua mare aglomerare urbană după București, cu peste 450.000 de locuitori, unde s-ar putea atrage fonduri și dezvolta proiecte, rămâne din nou doar la stadiul de intenție, în ciuda declarațiilor și promisiunilor sforăitoare ale primarului PSD Marian Dragomir. De aproape doi ani s-a tot vorbit despre „de toate pentru toti”, un parc industrial, o zonă metropolitană, despre asocierea celor două municipii, care să reprezinte, împreună, un pol de dezvoltare locală. Acum, totul s-a împotmolit din nou în orgolii ieftine si fara sens. Deși ambele municipii sunt conduse de primari PSD, nu cad la înțelegere unde să fie stabilit sediul viitoarei Asociații ”Dunărea de Jos”. În timpul acesta, în Ardealul și așa aflat mult înaintea noastră, primarii PNL de la Oradea, Arad, Cluj-Napoca și Timișoara au semnat „Alianța Vestului”. Vor să atragă mai multe proiecte și fonduri, vor ca oamenii din orașele lor să aibă parte de locuri de muncă și mai bine plătite, de bunăstare și de un trai mai bun.

P.S. Pentru cine se mai îndoia de eficiența și deschiderea unei administrații liberale versus orgoliile și lipsa de viziune a PSD, exemplul Brăila-Galați, unde ar trebui să există interese comune pentru relansarea zonei, vorbește de la sine!

#IndraznesteSaCrezi #Braila #Galati

Distribuie pe Facebook