Antoneta Ioniță: Guvernul PSD – ALDE se prăbușește sub propriile minciuni electorale, dar de suferit, suferă românii.

Incapabil să-și onoreze promisiunile aiuritoare din campania electorală, guvernul PSD – ALDE își bate joc de pensionari. Deși legea pensiilor ar fi trebuit să intre în vigoare la 1 octombrie 2017, a fost ulterior amânată pentru 1 ianuarie 2018, iar acum, cu nonșalanță, Liviu Dragnea anunță că legea pensiilor se va adopta cel mai devreme în 2019. În schimb, taie din viitoarele pensii ale populației active, prin tot felul de matrapazlâcuri cu fondurile existente în  Pilonul II. Cinism și dispreț sunt cuvintele care definesc cel mai bine atitudinea lui Liviu Dragnea, care astăzi încearcă să spună că nu a fost vorba de o nouă lege a pensiilor din 2018, deși realitatea îl contrazice.

 

Același haos și în ceea ce privește salarizarea. Cu toții ne amintim promisiunea că salariile până în 2000 de lei nu vor fi impozitate, iar astăzi, ministrul Finanțelor anunță introducerea unui impozit de zece la sută. Păcăliți au fost și angajații din administrația publică locală, cărora li s-au promis majorări de 25 la sută. În schimb, vor primi maximum patru la sută, insuficient pentru a contrabalansa creșterea prețurilor  și scăderea puterii de cumpărare.

 

Astăzi, Guvernul PSD – ALDE se prăbușește sub propriile minciuni electorale, dar de suferit, suferă românii. Cu  PSD și Liviu Dragnea la conducerea țării, dezastrul este abia la început, iar proporțiile sale vor fi mult mai mari, după primele facturi la gaze naturale, încălzire și energie electrică.

Distribuie pe Facebook