Îmi doresc să facem o echipă bună pentru viitorul Brăilei, dar și al țării, în general și rămâne bătut în cuie ceea ce am vorbit în campanie

Acum că voturile s-au numărat și s-au tras concluziile, eu zic să trecem la treabă.
Sunt noul deputat al Partidului Național Liberal și voi reprezenta Brăila în Parlamentul României.
Vouă vă datorez asta și vă multumesc, încă o dată, pentru încredere. Și nu promit doar că NU voi dezamăgi! Promit că rămân alături de brăileni și voi pune umărul la dezvoltarea României.
Și când spun asta, mă refer la noi locuri de muncă și un nivel de trai mai bun.
Agricultura va fi o prioritate pentru mine și la nivel legislativ, unde voi propune câteva amendamente pentru a veni în sprijinul fermierilor, și nu numai.
Eu vă felicit și apreciez că ați ieșit la vot, în ciuda neîncrederii în clasa politică, în ciuda pandemiei sau a campaniei negative în care au investit unii.
Îmi doresc să facem o echipă bună pentru viitorul Brăilei, dar și al țării, în general și rămâne bătut în cuie ceea ce am vorbit în campanie. Voi fi vocea tinerilor în Parlamentul României, voi susține agricultorii, mediul antreprenorial, accesarea de fonduri europene și orice proiect care va veni în sprijinul românului și îi va face viața mai ușoară, indiferent de partidul care îl va propune.
Sănătate multă tuturor !
Distribuie pe Facebook